TRYGGE OMGIVELSER
Vi har stort fokus på smittevern, og følger opp alle smittevernstiltak som kommer fra FHI. Vi følger også med på utviklingen/ eventuelle ekstra restriksjoner i vår kommune.
Her følger litt informasjon om hvilke tiltak vi gjør med utgangspunkt i regler og råd fra myndighetene samt retningslinjer fra NHO Reiseliv.
Våre generelle smitteverntiltak:
- Hele restauranten er grundig rengjort.
- Der er økt fokus på håndhygiene
- Antibac er tilgjengelig i fellesarealer og i serveringslokalet.
- Berøringspunkter desinfiseres hyppig
- Tydelig informasjon om hygienetiltak foreligger
- Vi tilrettelegger for at gjester alltid kan holde 1 meters avstand til hverandre
- Ansatte med luftveissymptomer får ikke komme på jobb.
Endringer i servicetilbud:
- Vi ønsker å unngå kontantbetaling og anbefaler kontaktløs betaling.
- Vi er pålagt av myndighetene å servere alkoholholdige drikkevarer ved bordene.
Dette kan du hjelpe med for å forebygge smitte:
- Hyppig håndvask
- Benytte deg av antibac stasjonene
- Respekter myndighetenes ønske om at du registrer deg og dine gjesters besøk hos oss
- Holde avstand til andre gjester som ikke er i din husholdning
- Unngå å hoste eller nyse på andre
- Unngå unødvendig berøring
- Gjester med luftveissymptomer må ikke besøke spisestedet
GRUPPER: KONFERANSE, SELSKAP OG BRYLLUP
Vi følger opp alle våre arrangementer, og vil komme med de eventuelle restriksjoner som måtte vedrøre deres arrangement så snart det måtte foreligge grunner som tilsier dette.
- Antall er avhengig av nåværende krav fra Bergen Kommune.
- Hold 1 meters avstand for din og andres sikkerhet til enhver tid.
- Vi henstiller alle gjester til å oppholde seg ved sitt tildelte bord.
- Hvert bordoppsett er optimalisert etter informasjon fra arrangør for å ivareta smittevern på best mulig måte.
- Man skall ikke ha flere gjester ved bordet enn hva det er dekket til.
- Det er rikelig med antibac tilgjengelig i lokalene, benytt deg av disse.