TRYGGE OMGIVELSER

Vi  har stort fokus på smittevern, og følger opp alle smittevernstiltak som kommer fra FHI. Vi følger også med på utviklingen/ eventuelle ekstra restriksjoner i vår kommune.

Her følger litt informasjon om hvilke tiltak vi gjør med utgangspunkt i regler og råd fra myndighetene samt retningslinjer fra NHO Reiseliv.

Våre generelle smitteverntiltak:

  • Hele restauranten er grundig rengjort.
  • Der er økt fokus på håndhygiene
  • Antibac er tilgjengelig i fellesarealer og i serveringslokalet.
  • Berøringspunkter desinfiseres hyppig
  • Tydelig informasjon om hygienetiltak foreligger
  • Vi tilrettelegger for at gjester alltid kan holde 1 meters avstand til hverandre
  • Ansatte med luftveissymptomer får ikke komme på jobb.

Endringer i servicetilbud:

  • Vi ønsker å unngå kontantbetaling og anbefaler kontaktløs betaling.
  • Vi er pålagt av myndighetene å servere alkoholholdige drikkevarer ved bordene.

Dette kan du hjelpe med for å forebygge smitte:

  • Hyppig håndvask
  • Benytte deg av antibac stasjonene
  • Respekter myndighetenes ønske om at du registrer deg og dine gjesters besøk hos oss
  • Holde avstand til andre gjester som ikke er i din husholdning
  • Unngå å hoste eller nyse på andre
  • Unngå unødvendig berøring
  • Gjester med luftveissymptomer må ikke besøke spisestedet

GRUPPER: KONFERANSE, SELSKAP OG BRYLLUP

Vi følger opp alle våre arrangementer, og vil komme med de eventuelle restriksjoner som måtte vedrøre deres arrangement så snart det måtte foreligge grunner som tilsier dette.

  • Antall er avhengig av nåværende krav fra Bergen Kommune.
  • Hold 1 meters avstand for din og andres sikkerhet til enhver tid.
  • Vi henstiller alle gjester til å oppholde seg ved sitt tildelte bord.
  • Hvert bordoppsett er optimalisert etter informasjon fra arrangør for å ivareta smittevern på best mulig måte.
  • Man skall ikke ha flere gjester ved bordet enn hva det er dekket til.
  • Det er rikelig med antibac tilgjengelig i lokalene, benytt deg av disse.