Fire dagers kulinarisk opplevelse i Bergen og Austevoll

Med tilgang til ferske og kortreiste råvarer fra havet ligger alt til rette for en uforglemmelig matopplevelse!

Inkludert i denne pakken er:

  • 2 overnattinger på Opus XVI i Bergen
  • 3-retters middag i Restaurant Opus 16
  • 5-retters Bergensmeny på Bryggen Tracteursted
  • 1 overnatting på Bekkjarvik Gjestgiveri
  • 4-retters middag på Bekkjarvik Gjestgiveri
  • Frokost
La Opus 16 – midt i hjertet av Bergen sentrum – være ditt hjem i to dager. Hotellet ligger i en historisk bygning fra 1876, opprinnelig bygget til Bergen Kreditbank. Den unike bygningen, på folkemunne kalt «Banco Rotto», er et kjent landemerke i Bergen med sin distinkte murfasade og karakteristiske arkitektoniske stil. Den første kvelden venter en deilig 3 retters middag i restaurant Opus 16, som frister med tradisjonelle franske retter og norske råvarer. Avtal gjerne tidspunkt for middagen tidligere på dagen.

Etter en god natts søvn og en nydelig à la carte frokost neste dag står du fritt til å utforske den vakre Vestlandsbyen. Med sin beliggenhet midt i hjertet av Bergen er perfekt for tilreisende som ønsker å oppleve Bergensk kultur og natur. Fra hovedinngangen er du like ved historiske Bryggen, Fisketorget og den berømte Fløybanen som tar deg opp til Fløyfjellet på 10 minutter.

Middagen denne kvelden inntas på Bryggen Tracteursted som ligger i Bryggestredet, innerst på Bryggen i Bergen. Stedet fra 1708 er gjenåpnet med respekt for de historiske omgivelsene og ligger kun en 5 minutters spasertur fra Zachariasbryggen. Her blir det servert en 5-retters Bergensmeny – hvor rettene endres gjennom året basert på sesongens råvarer og tilgjengelighet. Bord er reservert til kl. 19.00. Ønsker du å endre tidspunkt, ta kontakt med Bryggen Tracteursted direkte.

Mer informasjon finner du på: Matvegen – Smaken av Fjord og Kyst (dehistoriske.no)

Tid og sted

  • Startsted

    Bergen

  • Varighet

    3 netter / 4 dager

  • Transport

    Egen bil eller hurtigbåt

  • Pris

    Fra 7790 NOK per person